İZMİR / TİRE - Tire Kutsan Anadolu Lisesi

Mrt

Kariyer günleri etkinliklerinde bu hafta okulumuz mezunlarından Psikolog Sayın Mert BEZCİ'yi konuk ettik.Öğrencilerimizi interaktif bir seminerle bilgilendiren Mert Bey'e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında panellerimizi gerçekleştirdik.12-16 Şubat arası "Siber Güvenlik, Ekoloji ve Çevre,Obezite ve Diyabet, Etik" konulu 4 ayrı panelle öğrencilerimizle bir aradaydık.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Ressam Nazlı Özyurtlu  ve Sanatkar Ahmet Türkkanlı okulumuzda çok güzel bir sergi düzenlediler.Yaptıkları çalışmaları okulumuzda sergileyen sanatkarlar, öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştılar. Konferans Salonunda yaptıkları çalışmalardan bahseden Ressam Nazlı Özyurtlu  ve Sanatkar Ahmet Türkkanlı'ya bizi kırmayıp geldikleri  için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz mezunu eczacı Nilay EKİNCİ, yeni okulumuz mezunu mekatronik mühendisi Mehmet KUZU sayısal sınıflarımızdaki öğrencilerimizin meslekleri ile ilgili sorularını cevapladı.

Meslek/Tanıtım Günleri kapsamında ,

Diyetisyen Ece Özkan ve  Avukat Özlem Kapucu öğrencilerimizle buluştu.Öğrencilerimize mesleki tanıtım yapan misafirlerimiz, çocuklarımızın merak ettiği konuları açıkladı ve sorularına cevap verdi.

Şbt

Tire Kutsan Anadolu Lisesi olarak “Meslek/Sanat Tanıtım Günleri” kapsamında Makine Mühendisi Yağız ONGUN okulumuza geldi ve mesleğini anlattı.Öğrencilerimiz bu meslek ve sanatla ilgili sorularına cevaplar aradı.Sevgili Yağız ONGUN'a geldiği için teşekür ederiz.

Şbt

Tire Kutsan Anadolu Lisesi olarak “Meslek/Sanat Tanıtım Günleri” kapsamında Fotoğraf Sanatçısı Nevcihan Güroğlu ALANYALI okulumuz öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerimiz bu meslek ve sanatla ilgili sorularına cevaplar aradı.Nevcihan Güroğlu ALANYALI 'ya ait fotoğraf sergisi düzenlendi,öğrenciler ve öğretmenler tarafından oldukça beğenilen bu sanat sergisi için Nevcihan Güroğlu ALANYALI'ya ve sergiyi düzenleyen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sevinç ÇAPAK'a teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimiz arasında teknolojiyle bilgiyi birleştirdik.Tüm kademelerimizde uyguladığımız Kahoot Bilgi Yarışması'na katılan tüm öğrencilerimizi ve dereceye giren birinci Eylül ŞEN, ikinci Ege GÜLSEVER,3.Onur ŞENLER öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz

Ock

"27 Aralık Atatürk Kır Koşusu" bugün yapıldı.İlçe genelinde yapılan yarışmada kız takımımız ilçe BİRİNCİSİ,erkek takımımız ilçe İKİNCİSİ,bireyselde Ahmet Şaban ÖZTUNÇ birinciliği elde etmiştir.Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi kutluyor,beden eğitimi zümremize teşekkür ediyoruz.

Ock

8-9 Ocak 2024 tarihlerinde 9. ve 10. sınıflarımızla iki grup halinde yaptığımız Aydın Tales Matematik Müzesi ve Efes Antik Kent gezimiz hem eğlenceli hem de öğretici anılar yaşadık.Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.