İZMİR / TİRE - Tire Kutsan Anadolu Lisesi

Ferit KÖROĞLU - Okul Müdürü

1979 yılında Trabzon’un Düzköy ilçesinde doğdu. Cumhuriyet Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Bitlis’ in Hizan ilçesine sınıf öğretmeni olarak atandı. 2007 yılında Fen ve Anadolu Liseleri öğretmen seçme sınavını kazanarak Ödemiş Anadolu Öğretmen Lisesine Öğretmenlik Meslek Dersleri öğretmeni olarak atandı. 2013’ te sınava dayalı idareci atamasına bağlı olarak Bayındır Muzaffer Tuzcuoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2017 yılında bu görevinden ayrılarak Ödemiş Anadolu Lisesinde  Felsefe Öğretmeni olarak iki yıl görev yaptı. 2019 yılında yapılan Eğitim Kurumları Yöneticiliği sınavını kazandı ve Tire Kutsan Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır.